Nova barva za obrvi, se je izkazala za še boljšo

Prišla sem domov iz trgovine, in ko sem pospravljala, kar sem kupila, sem se najprej prestrašila, da je barva za obrvi, ki sem jo kupila presvetla. Niso imeli tiste znamke, ki sem jo običajno kupovala in sem kupila neko drugo. Bila je neka popolnoma nova na trgu in niti nisem dobro pogledala, ali je prava ali ne. Ampak ko sem še enkrat preverila, sem videla, da je prava.

Še dobro, ker nisem imela časa, da bi šla nazaj v drogerijo, pa še nujno sem si morala pobarvati obrvi danes. Takoj, ko sem zaključila s pospravljanjem, sem odšla v kopalnico, barva za obrvi je seveda ostala na mizi v kuhinji, in preden sem to ugotovila, sem porabila kar nekaj minut. Ko sem končno vse pripravila, sem si na obrvi nanesla barvo ter počakal deset minut. Po pretečenem času sem odšla v kopalnico, barva za obrvi se je zelo hitro izprala in moje obrvi so bile zopet temnejše barve. Tako imam svetle, da je videti, kot da jih nimam.

Ko sem vse zaključila, sem pospravila vse tja, kjer ima barva za obrvi rezervirano mesto in odšla nazaj na delo, ki me je čakalo. Še prej sem pa še enkrat preverila rezultat barvanja v ogledalu in opazila, da je ta barva za obrvi boljša kot prejšnja, ker je temnejša. Kot da bi z razlogom zmanjkalo prejšnje barve, se je tole poklonilo. Najprej sem mislila, da morda ne bo takšen rezultat, kakor je bil pri prejšnji barvi, pa vidim, da je ravno nasprotno. Moje obrvi so končno spet lepe, le oblikovati jih moram malenkost, ker so že precej zrasle od zadnjega oblikovanja. Ker večino časa delam od doma, se res ne posvečam več tako pogosto puljenju obrvi kakor včasih.

Končno sem lahko naredila kljukico za barvanje obrvi in imam lahko nekaj tednov miru, barva za obrvi je pa tudi na zalogi za naslednjič, ko bom to potrebovala.