Tudi tokrat je outlet keramika imela to, kar sem iskala

Kupila sem ploščice v outlet keramika, ki jih bom namestila ne en del stene v dnevni sobi. Nisem vedela, kako naj zapolnim en del stene, ker je zelo velika stena in nisem želela, da bi bila na tej steni kakšna fotografija. Nekako mi ni bilo nobena fotografija všeč, da bi jo tja namestila, zato sem se odločil, da bom naredila dekoracijo iz keramike. Ko sem bila v outlet keramika, pa sem našla idealno rešitev za to, saj sem potrebovala le nekaj ploščin. Dobrih dvajset, če sem čisto natančna. Ampak vseeno se mi ni zdelo veliko. Ko smo prenavljali kopalnico, jih je bilo bistveno več. Ne vem še, koliko. Vem le to, da sem našla dovolj ploščice v outlet keramika, v odtenku, ki sem ga iskala in sem morala v drug salon.

Tudi tokrat je outlet keramika imela to, kar sem iskala

Ko smo prenavljali kuhinjo, je imela outlet keramika, dovolj ploščic katerih smo potrebovali, za kopalnico pa ne. Še prav spomnim se, ko sem preiskala vse salone in nisem našla ničesar primernega po ceni, ki bi mi ustrezalo. Tudi odtenki mi niso bili najbolj všeč. Potem sem šla bolj iz slučaja pogledat v outlet keramika in tam našla keramiko, ki sedaj krasi našo kuhinjo in nekaj detajlov v jedilnici, Res je bilo zanimivo naključje.

Medtem ko je bilo pri kopalnici popolnoma drugače. Bila sem tako sveto prepričana, da se bo idealna keramika za kopalnico našla v outlet keramika, ampak sem se čisto uštela. Našla se je kar po redni ceni v bolj znanem salonu. Tako, da nisem privarčevala veliko, saj je bila investicija kar malce višja, kakor sem pa pričakovala. 

Ampak nič hudega, vedno se vse uredi na koncu in če ne drugega imamo sedaj fenomenalno kopalnico. Za dodatek se bo pa še dneva soba dekorirala tako, da bo resnično lepa in bo za to poskrbela outlet keramika, s svojo izbiro.