Izberite pravo imitacijo za keramične ploščice v vašem domu

Pri izbiri talnih oblog, si moramo prvo postaviti vprašanje, kateri material si želimo, tako lahko izbiramo les, laminat, keramične ploščice, to so ponavadi talne obloge, ki jih polagamo v naše domove.

Meni osebno je v hiši najlepše in najbolj praktično imeti keramične ploščice, danes jih dobite največ v imitaciji lesa in kamna in potem na podlagi izbrane imitacije lahko izbirate barvo in vzorce. Katere izbrati, pa je odvisno, kaj se vam dopade. Posebej pomembno je, kako si uredimo dom, da bo nam prijazno okolje, ravno zato pa so ključnega pomena barve in vzorci, seveda tudi material, ki ga izberemo. 

Zamislimo si prostor, katere barve bi bile najbolj primerne, da nam prostor posvetlijo, keramične ploščice imate res v velikih barvah in nikar ne izbirajte pretemnih. Predvsem ženskam pa bodo všeč predvsem keramične ploščice, ki so odporne na umazanijo in prah. Možje pa bodo bolj gledali na trpežnost in vzdrževanje.

Vsak človek ima svoj okus in nikar vas naj ne zanese mnenje prodajalca, preden greste kupovati keramične ploščice, si že malo poglejte, kaj bi vam odgovarjalo, da pridete v salon že z idejo, tako bo tudi prodajalcu lažje, kaj naj vam ponudi. 

Mi imamo v dnevnem prostoru, kuhinji in jedilnici keramične ploščice v imitaciji svetlega lesa, hodnik pa je imitacija kamna, vse skupaj se lepo zlije z prostorom in opremo. Če bi še enkrat polagala ploščice bi izbrala čisto iste, kot sem jih izbrala takrat. Še vedno se mojem domu počutim lepo, prav vse paše tako kot je, nič ne bi spreminjala, to pa je ravno zaradi tega, ker sem izbirala po svojem okusu in ne po trenutnem trendu na trgu, ker če bi izbirala po trenutnem trendu, ki keramične ploščice bile čisto drugačnega videza, tako po barvi, kot tudi po vzorcu. Imejte svoj okus in prišel bo do izraza vaš stil.