Svetilke so nekaj zelo priročnega, še posebej za večerne sprehode

Nekaj časa nazaj sem si vzela eno leto prostega časa. Tisto leto res nisem delala nič in nekako sem hotela ugotoviti, kaj si želim in kaj bi rada počela. Imela sem eno leto, da spoznam sama sebe in da si vzamem čas za karkoli me bo pač prijelo. To obdobje sem ugotovila, da res pogrešam sprehode kot tiste, ki sem jih včasih imela z očetom, ko sem bila majhna. Začela sem čedalje pogosteje hoditi na sprehodu in ugotovila sem, da mi najbolj odgovarjajo sprehodi zvečer. Kaj je problem zvečer? Zvečer je problem da je tema in seveda te malce strah.

Svetilke so nekaj zelo priročnega, še posebej za večerne sprehode

Začela sem razmišljati, kako bi ta problem lahko rešila, saj se sprehodom res nisem hotela odpovedati. Kupila sem si svetilke. Svetilke so mi prišle prav z mojo sprehode, ampak prišle so mi prav tudi za domov. Doma namreč grem velikokrat ponoči na stranišče. Ker seveda nočem prižigati vseh možnih luči in nočem nobenega zbuditi. Rabim nekaj, s čimer si lahko svetim. Prej sem uporabljala telefon, sedaj pa lahko uporabljam svetilke. Svetilke so zelo uporabne na sprehodu, saj vidiš točno kam hodiš in tudi vidiš, če se ti kdo približuje. Da se osebe na sprehodu ne ustrašiš imajo zato svetilko, da jo čim prej opaziš. Svetilke so bile meni zelo priročno, saj sem jih lahko dala v žep in čim se je začelo temniti, sem jih vzela iz žepa in uporabila. Doma pa imam svetilke lepo na nočni polički in ko moram na stranišče enostavno vem točno, kje je. Vzamem svetilko in grem na stranišče. Med tem procesom pa ne zbudim prav nobenega.

Zelo dobro je tudi to, da se potem ponoči ne zbudim popolnoma. Včasih, ko prižgeš veliko luč, da to včasih lahko zmede in zbudi popolnoma. Tako včasih ne morem nazaj zaspati in potem sem zjutraj zaspal. Svetilke pa imajo ravno dovolj svetlobe, da pridem do stranišča in nazaj ter zaspim v sekundi.